About Us

Καλωσορίσατε στο Beauty House 33, το προορισμό σας για την τέλεια αποκατάσταση φρυδιών. Στο κέντρο μας, ειδικευόμαστε σε διάφορες τεχνικές αποκατάστασης φρυδιών, προσφέροντας υπηρεσίες όπως τατουάζ φρυδιών με τη μέθοδο τρίχα τρίχα, ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με εξειδικευμένη συνδυαστική τεχνική τρίχας τρίχας και σκίασης. Με την προσεκτική μας προσέγγιση και την εξειδίκευση του προσωπικού μας, διασφαλίζουμε ότι κάθε πελάτης αποχωρεί από το Beauty House 33 με φυσικά όμορφα φρύδια που αναδεικνύουν την ομορφιά του προσώπου του.

Στο Beauty House 33, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα τα οποία είναι medical και όχι cosmetical ( γι αυτό αναφερόμαστε και σε γυναίκες με αυτοάνοσα νοσήματα ) Εάν επιθυμείτε να αναδείξετε την ομορφιά σας με φυσικά όμορφα φρύδια που διαρκούν, το Beauty House 33 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΡΑΣΙΔΗ

Αισθητικός

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα αισθητική, νυφικο μακιγιάζ , air brush make up και special effects στη Christine valmy of ΝewYork . Εργάστηκα εκεί σχεδόν πέντε χρόνια στη Νέα Υόρκη στην 5η Λεωφόρο στο Ινστιτούτο της Christine Valmy.Το πάθος μου και η αγάπη για τη δουλειά μου είναι “Ελιξίρια ατέρμονης ενέργειας”. Έχω συμπληρώσει 17 χρόνια πολύτιμης εμπειρίας στην εφαρμοσμένη αισθητική. Έχω παρακολουθήσει επιμορφωτικό σεμινάριο στη Γερμανία με θέμα permanent make up, σεμινάριο στο Μιλάνο “advanced permanent make up”, στη Γερμανία και στην Αμερική

Πρόσφατα δημιούργησα ένα χώρο ομορφιάς στη Γλυφάδα. Το beautyhouse33 είναι ακόμα ένα δημιουργικό επίτευγμα για να μεταφέρει ομορφιά φυσική και ανεπιτήδευτη.

Συχνές Ερωτήσεις

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ είναι ένα είδος μακιγιάζ διαρκείας το οποίο γίνεται με τη μέθοδο της μικροχρωμάτωσης. Με την βοήθεια ειδικού εξοπλισμού μας επιτρέπει να επέμβουμε με μεγάλη ακρίβεια σε μερικά χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως φρύδια, μάτια και χείλη ώστε να διορθώσουμε ή να τελειοποιήσουμε το σχήμα και το χρώμα τους.

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ είναι μια ανώδυνη μικροεπεμβατική μέθοδος κατά την οποία ο εξειδικευμένος επαγγελματίας PMU artist πραγματοποιεί έγχυση ειδικής υποαλλεργικής χρωστικής στο επιφανειακό στρώμα του δέρματος με την βοήθεια ειδικού εξοπλισμού – δερμογράφου με βελόνα- προκειμένου να δημιουργηθεί το επιθυμητό περίγραμμα, σχήμα και χρώμα, το οποίο θα διαρκέσει για μερικά χρόνια.

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ γίνεται πολύ επιφανειακά στο δέρμα και για να αποφευχθεί οποιαδήποτε δυσάρεστη αίσθηση χρησιμοποιούνται ειδικά τοπικά αναισθητικά. Τα σύγχρονα σκευάσματα είναι σε μορφή κρέμας που δρα γρήγορα και αποτελεσματικά, εξαλείφοντας εντελώς τον πόνο. Είναι τόσο ανώδυνο που πολλοί από τους πελάτες μας επωφελούνται και ξεκουράζονται μέχρι που τους παίρνει ακόμη και ο ύπνος!

Αν εκτελεστεί επαγγελματικά το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ δεν θα έχει απολύτως καμία παρενέργεια. Το πιο πιθανό είναι από την πρώτη κιόλας στιγμή να έχει τέλεια εμφάνιση, την οποία θα λατρέψετε! Στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να παρατηρήσετε ελαφρύ οίδημα της περιοχής όπου έγινε η εφαρμογή, το οποίο θα υποχωρήσει σε λίγες ώρες. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και συμβαίνει μόνο στις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες με συχνότητα 1 στις 10 περιπτώσεις.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ξεχωρίζει για τη φυσικότητα του αποτελέσματος. Εφαρμόζεται με τη μέθοδο της μικροχρωμάτωσης η οποία είναι μία μέθοδος που μας επιτρέπει να καλλωπίσουμε και να αναδείξουμε περισσότερο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Περιοχές εφαρμογής ημιμόνιμου μακιγιάζ:

Μακιγιάζ φρυδιών
  • Τεχνική ελαφρά σκίαση
  • Τεχνική τρίχα τρίχα
  • Τχνική full realistic νέα
Μακιγιάζ χειλιών
  • Τεχνική full lips
  • Τεχνική semi full lips
Μακιγιάζ βλεφάρων
  • Τεχνική lash liner
Scroll to Top